Sałatka z soczewicy z oliwek i suszonych pomidorów
Sałatka z oliwek i suszonych pomidorów z soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 387 kalorii, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, oliwki utwardzone solanką i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z soczewicy z oliwek i suszonych pomidorów, Sałatka z brokułami Carianne, zielonymi oliwkami i suszonymi pomidorami, oraz Oliwkowy i suszony na słońcu pomidor.
Instrukcje
W średnim rondlu wrzącej wody, gotować zieloną soczewicę na umiarkowanie dużym ogniu, aż prawie miękkie, o 15 protokół.
Dodać czerwoną soczewicę i kontynuować gotowanie, aż wszystkie soczewica są miękkie, o 8 minut dłużej.
Odcedzić soczewicę. Odstawić do rondla i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszaj szalotki, suszone pomidory, oliwki, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Dodać do przodu: sałatka może stać w temperaturze pokojowej do 4 godzin.