Rolada Z Łososia Wędzonego

Rolada Z Łososia Wędzonego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonej rolady z łososia. Na $9.74 za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1647 kalorii, 108g białka, oraz 101 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, jajka, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rolada Z Łososia Wędzonego, Rolada Z Łososia Wędzonego I Szpinaku, oraz Rolada Z Wędzonej Makreli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 177°. linia jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z folią aluminiową. Obficie nasmaruj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ubij mąkę, mleko, Koper, masło, sól, jajka i cebulę, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
MasłoMasło
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
5
Piec odkryte 15 do 18 minut lub do jaj są ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Natychmiast posypać serem i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SerSer
7
Zwiń, zaczynając od wąskiego końca, używając folii do podnoszenia i zwijania rolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Pokroić na 6 plastrów.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn