Pizza z przegrzebkiem i bekonem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać przegrzebek i bekon Pizzan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz parmezan, gotowe ciasto do pizzy, mozzarellę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 36%. Spróbuj Przegrzebki z boczkiem, Empanadas Z Bekonem I Przegrzebkiem, oraz Kabobs z przegrzebkiem i bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na pizzę w 12-calowe kółko.
Tocz krawędzie do wewnątrz, aby utworzyć grzbiet wokół pizzy.
Ciasto na pizzę umieścić na kamieniu do pizzy, który został posypany mąką kukurydzianą.
W małej misce, wymieszać razem sos marinara i śmietany, aż zostanie dokładnie połączone.
Rozprowadzić sos równomiernie na skórce.
Boczek posypać równomiernie sosem.
Połączyć mozzarellę z parmezanem i posypać je równomiernie na boczek. Top ser z przegrzebki, które powinny być rozmieszczone równomiernie na powierzchni pizzy.
Piec pizzę przez 16 do18 minut, aż ser jest bąbelkowy i przegrzebki są gotowane.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Canyon Road Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Canyon Road Chardonnay
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.