Pikantne Pestki Dyni

Pikantne Pestki Dyni
Pikantne Nasiona Dyni to przepis bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla mapy żywności i obejmujący całe 30 przepisów z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 122 kalorie. Za 32 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup olej rzepakowy, paprykę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, a jego przygotowanie zajmuje około 55 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa dyniowa z pieczonym czosnkiem i szałwią, pesto z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Zupa dyniowa w curry z pikantnymi pestkami dyni i Zupa dyniowa w curry z pikantnymi pestkami dyni.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pestki dyni z oliwą, sosem Worcestershire i sosem z ostrej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzielonySer śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielony
Resztki Ugotowanej Mielonej Wołowiny Przyprawionej TacoResztki Ugotowanej Mielonej Wołowiny Przyprawionej Taco
Nasiona DyniNasiona Dyni
Minimum 40 SztukMinimum 40 Sztuk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych
2
Połącz sól, paprykę, kminek i cayenne; posypać nasionami i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
1 łyżka Wędzonej Papryki (pimenton)1 łyżka Wędzonej Papryki (pimenton)
KminekKminek
Ciemno Dojrzewający Sos Sojowy Tamari, Dostępny W Sklepie Z żywnością AzjatyckąCiemno Dojrzewający Sos Sojowy Tamari, Dostępny W Sklepie Z żywnością Azjatycką
Słoik Marynowanych Plasterków Imbiru, OdsączonySłoik Marynowanych Plasterków Imbiru, Odsączony
3
Linia 15-calowa. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia z folią; natłuścić folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/3 Szklanki Zmielonych Orzechów Włoskich1-1/3 Szklanki Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Pomidory śliwkowe, Wypestkowane I Grubo Posiekane4 Pomidory śliwkowe, Wypestkowane I Grubo Posiekane
4
Na patelni rozłóż pestki dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Około 11 Uncji (300 Ml) ZinfandelaOkoło 11 Uncji (300 Ml) Zinfandela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 łyżki Nasion Sezamu, 2 Garście3 łyżki Nasion Sezamu, 2 Garście
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 250°C przez 45-50 minut lub do momentu, aż lekko się zarumieni i wysuszy, od czasu do czasu mieszając. Całkowicie ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Cebula, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki1 Mała Cebula, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn