Piemontu
Piemoncki może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz drobny cukier, orzechy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: papryka piemoncka, Piemonckie Ciasto Z Orzechami Laskowymi, Gruszką I Marsalą, oraz Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zmiażdżyć ciasteczka na okruchy. Masło, amaretto i cukier, przesiać w proszku kakaowym.
Dodać okruchy amaretti i dobrze wymieszać. Złóż orzechy i zwiń w pergaminie lub woskowanym papierze, jak masło złożone. Przechowywać w lodówce przez noc. Pokroić i podawać na zimno.