Slow Cooker Dynia Indyk Chili
Powolne kuchenka Dynia Indyk chili może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sezonowaną fasolę, oliwę z oliwek, fasolę chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 489 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Indyk Dynia Chili w wolnej kuchence, Indyk Dynia Chili w wolnej kuchence, oraz Slow Cooker Czarna Fasola Dynia Indyk Chili.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku do zupy na średnim ogniu; brązowy Indyk, często mieszając, aż kruchy i już nie, Różowy, około 10 minut.
Odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Przełożyć indyka do wolnej kuchenki i wymieszać z pokrojonymi w kostkę pomidorami, dynią, fasolą chili, czarną fasolą, brązowym cukrem, przyprawą z ciasta dyniowego i proszkiem chili. Ustaw kuchenkę na niskim poziomie, przykryć, i gotować, aż dynia będzie miękka i zaczęła się rozpadać, co najmniej 3 godziny.