Mostaccioli ze szpinakiem i fetą
Mostaccioli ze szpinakiem i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Mieszanka pomidorów, oliwy z oliwek, mostaccioli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostaccioli Z Kurczakiem I Szpinakiem, Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, oraz Dip Feta-Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić. Wróć do pan.
Dodać pomidory, szpinak, cebulę i olej; lekko wymieszać. Gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie i mieszaninę dokładnie ogrzewa, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ser feta; gotować 1 minutę. Mieszaj.