Salsa Kaktusowa

Salsa Kaktusowa
Salsa kaktusowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kaktusa, 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, marynowane papryki jalapeã±o, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Salsa z kaktusem i kukurydzą, Taco Z Kraba I Kaktusa Z Salsą Tomatillo, oraz Cactus Ice dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać składniki aż do wymieszania.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn