Pieczony Indyk Na Sucho Z Sosem

Pieczony Indyk Na Sucho Z Sosem
Pieczony indyk z sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 101g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać granny smith jabłka, ozdoby: liście collard, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Pieczony Sos Z Indyka, oraz Indyk pieczony ziołami z sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 3 składniki.
3
Wyjąć podroby i szyję z indyka; osuszyć indyka papierowymi ręcznikami. Rozluźnij i podnieś skórę z piersi indyka palcami, nie odłączając całkowicie skóry; wcieraj mieszankę masła pod skórę. Ostrożnie wymień skórę; zabezpiecz skórę na obu końcach za pomocą drewnianych kostek, aby zapobiec kurczeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Posypać 2 Łyżki. Papryka-brązowy cukier wcierać wewnątrz jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PaprykaPapryka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Umieść jabłka wewnątrz jamy. Wiązać końce nóg razem ze sznurkiem; podwijać końcówki skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Ułożyć indyka, pierś do góry, na stojaku na patelni do pieczenia. Rub 6 Łyżek. Papryka-brązowy cukier wcierać poza indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PaprykaPapryka
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Wlać rosół z kurczaka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec indyka w temperaturze 350, na najniższym stojaku piekarnika, 2 do 2 1/2 godziny lub do momentu, gdy skóra będzie dobrze rumiana, a termometr do mięsa włożony do najgrubszej części uda rejestruje 170, ekranując folią aluminiową podczas ostatniej godziny gotowania, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne. (Nie baste.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Przełożyć indyka na półmisek, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Odstawić indyka na 20 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
11
W międzyczasie, wlać kapie z patelni przez drobny sitko z siatki drucianej do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
PatelniaPatelnia
12
Odstawić na 10 minut. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni kropli. (
13
Dodać bulion z kurczaka, w razie potrzeby, do równej 3 szklanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
14
Roztopić 3 Łyżki. masło na średnim ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Ubić w mące i gotować, ubijając stale, 3 do 4 minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
16
Ubij 3 szklanki kapieli i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 5 minut, ubijając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
17
Podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
18
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia38
Magazyn