Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z boczkiem i szalotką spróbować. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz boczek, masło, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką, Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Szalotką, oraz Fasolka szparagowa Toma z szalotką.
Instrukcje
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 4 minut.
Drenaż. Spłucz pod zimną wodą.
Dobrze spuścić. Osuszyć ręcznikami papierowymi. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Owinąć w ręczniki papierowe; zamknąć w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce.)
Boczek gotować w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć. Wyrzucić wszystkie, ale 3 łyżki tłuszczu boczku na patelni.
Dodaj masło do patelni i stopić na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć do miękkości i złoty, o 4 protokół.
Dodaj fasolę i smażyć aż do ogrzania przez, o 6 protokół.
Dodaj boczek na patelni i wrzucić do blend. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść do miski i służyć.