Pieczony Chrupiący Łosoś
Pieczony chrupiący łosoś to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Koper zielska, olej, cebula w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony Chrupiący Łosoś, Pieczony Parmezan Crusted Salmon, oraz Koper włoski Pieczony łosoś i brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Przyprawy wymieszać w małej misce.
Umieść rybę, skórkę do dołu, w lekko nasmarowanej patelni do pieczenia. Lekko posmarować olejem.
Mieszankę przyprawową posypać równomiernie rybą.
Piec 8 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.