Pasztet Z Węgierskich Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj węgierskiego pasztetu z grzybami. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 63 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, papryka, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Węgierska Zupa Grzybowa, Węgierska Zupa Grzybowa, oraz Węgierska Zupa Grzybowa.
Instrukcje
W misce, połączyć shiitakes i 1 szklanka gorącej wody; odstawić, aż shiitakes są miękkie, 7 do 10 minut.
Jak shiitakes moczyć, obrać cebulę, szalotka, i czosnek. Drobno posiekać w robocie kuchennym lub nożem.
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszać cebulę, szalotka, czosnek, oliwa z oliwek, i papryka, aż warzywa zaczną brązowieć, 5 do 7 minut.
W międzyczasie przycinaj i odrzucaj przebarwione końce łodyg grzybów pospolitych. Grzyby drobno posiekać w robocie kuchennym lub nożem.
Gdy shiitakes są miękkie, wycisnąć w moczonej wodzie, aby uwolnić żwir, podnieść i wycisnąć do sucha; rezerwy wody. Odciąć i wyrzucić łodygi; drobno posiekać shiitakes w robocie kuchennym lub nożem.
Dodaj wspólne grzyby, shiitakes i tymianek do mieszanki cebuli. Powoli wlać zarezerwowaną moczącą się wodę do patelni, pozostawiając osad. Mieszać często na dużym ogniu, aż grzyby zaczną brązowieć, 8 do 10 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić, o 10 protokół.
Dodaj jogurt, sól i pieprz do smaku. Łyżkę do miski i posypać natką pietruszki.
Podawać na ciepło lub chłodno.
Rozłóż na krakersy do jedzenia.