Parmezan Pull-Aparts
Parmezan Pull-Aparts może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szpinak Dip Pull-Aparts, Chocolate Blueberry Jam Pull Aparts, oraz Bekon - Ser Pull-Aparts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać drożdże, miód i 1/3 szklanki ciepłego mleka w misce miksera i odstawić do spienienia, o 5 protokół. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.)
Ubić razem mąkę (2 1/2 szklanki), ser i sól, a następnie wymieszać w mieszaninie drożdży wraz z pozostałą 1/3 szklanki ciepłego mleka na małej prędkości. Zwiększyć prędkość do średniej i ubić w 2 jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodatku, a następnie ubić, skrobanie w dół strony miski od czasu do czasu, aż bardzo miękkie ciasto tworzy, o 3 protokół. Ubij w maśle, 1 łyżkę na raz, aż ciasto będzie elastyczne, około 2 minut. (Ciasto będzie bardzo lepkie.)
Zeskrobać ciasto do środka miski i posypać pozostałymi 2 łyżkami mąki. Przykryć miskę folią i ręcznikiem kuchennym i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż do podwojenia, 1 1/2 do 2 godzin.
Rozwałkować ciasto (nie zagniatać) i wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię.
Pokroić ciasto na 12 równych kawałków i toczyć każdy w piłkę przez bańki dłoni i pchanie ciasta na powierzchni roboczej, jak toczyć w ruchu kołowym. Ułóż rolki 1 cal od siebie w masle 9-przez 2-calowy Okrągły ciasto patelni i przykryć ręcznikiem kuchennym (Nie frotte tkaniny).
Niech ciasto wyrośnie w miejscu bez przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż podwoi się i ciasto napełni patelnię, 1 do 1 1/2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Pozostałe jajka ubić wodą i posmarować wierzchem bułki. (Będziesz miał resztki mycia jaj.)
Piec na złoty kolor, 20 do 25 protokół. Poluzuj krawędzie rolek z patelni ostrym nożem i odwróć rolki na stelaż, a następnie ponownie nawróć i ostudzić co najmniej 20 minut.
Rolki są najlepsze w dniu, w którym są wykonane, ale można je zamrozić (całkowicie schłodzić, a następnie dobrze owinąć)1 miesiąc. Rozmrozić, następnie podgrzać na blasze do pieczenia w piekarniku 177°, aż do ogrzania, 5 do 10 minut.