Oliwkowy Rozmaryn Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Oliwa rozmaryn Crostini spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, chrupiący chleb, sycylijski utwardzony oliwą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Oliwkowe Crostini, Karczochowo-oliwkowe Crostini, oraz Crostini Mieszane Oliwkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 ząbki czosnku w oleju na małym ogniu na małej patelni. Char chleb kromki pod gorącym brojlerem do brązowego po obu stronach. Pieczywo zwęglone smarujemy olejem czosnkowym za pomocą szczotki do ciast.
W małej misce z posiekanymi oliwkami umieść oliwę.
Ułożyć ząbki czosnku na desce do krojenia i ułożyć razem z kaparami, płatkami czerwonej papryki i liśćmi rozmarynu. Drobno posiekać mieszankę czosnku i ziół.
Połącz mieszankę czosnkowo-ziołową z oliwkami i oliwą w małej misce. Aby złożyć crostini, rozłóż tapenadę z oliwek na toastach i ciesz się!