Obfite Wołowina Stroganoff
Obfite wołowina Stroganoff może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz skondensowany bulion wołowy, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Obfite Wołowina Stroganoff, Obfite Wołowina Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Tymczasem w plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodać paski wołowiny; wstrząsnąć do herbu.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Dodać grzyby; gotować i mieszać 1 minutę.
Wymieszać z bulionem, wodą, pastą pomidorową i sosem Worcestershire. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Wymieszać z kwaśną śmietaną; gotować około 2 minut lub do całkowitego ogrzania (nie gotować).
Posypać natką pietruszki.