Łatwy Barszcz
Jeśli masz około 2 godzin i 35 minut do spędzenia w kuchni, Łatwy Barszcz może być spektakularnym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 607 kalorii , 30 g białka i 27 g tłuszczu każda. Za 4,34 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga młodych ziemniaków, śmietany, żeberek wieprzowych i czerwonego octu winnego. Niewiele osób naprawdę lubiło to wschodnioeuropejskie danie. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Barszcz łatwy w garnku , Barszcz szybki i łatwy oraz Barszcz .
Instrukcje
Zagotuj duży garnek wody.
Dodaj ziemniaki i gotuj do miękkości, około 15 minut.
W innym garnku gotuj żeberka i cebulę w 4 szklankach wody przez 2 godziny lub do momentu, aż żeberka będą miękkie.
Wyjmij żeberka, odłóż na bok. Odcedź tłuszcz z gotującego się płynu i wlej sok z buraków.
Dodać posiekaną wieprzowinę i buraki, doprowadzić do wrzenia.
W misce wymieszaj śmietanę z 2 szklankami wody i octem. Powoli wmieszać do zupy. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na gotowanych ziemniakach.