Obfite Wołowina Stroganoff

Obfite Wołowina Stroganoff
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać obfite wołowina Stroganoff spróbować. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 39g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.91 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skondensowanego bulionu wołowego, stek z polędwicy wołowej, krem beztłuszczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obfite Wołowina Stroganoff, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Tymczasem w plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodać paski wołowiny; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WołowinaWołowina
4
Ciepło 12-calowy nonstick patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
5
Dodać wołowinę; gotować około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Dodać grzyby; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
7
Wymieszać z bulionem, wodą, pastą pomidorową i sosem Worcestershire. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
BulionBulion
WodaWoda
WołowinaWołowina
8
Wymieszać z kwaśną śmietaną; gotować około 2 minut lub do całkowitego ogrzania (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
9
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
10
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn