Mahi Churro z Jalapeno Slaw i Cinnamon Aioli wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.68 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 982 kalorie, 61g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz mielony cynamon, filet mahi mahi, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Mahi Churro z Jalapeno Slaw i Cinnamon Aioli, Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli, oraz Cukinia Owinięta Mahi Mahi W / Pomidor Aioli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Pokrój rybę na równe porcje wzdłuż, aby dopasować się do kształtu skorupy taco lub tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Ryby
2
Ciasto: w dużej misce ubić jajka, skrobię kukurydzianą, mleko i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Włożyć paski mahi mahi do ciasta, delikatnie wrzucić do marynaty i pozostawić do marynowania przez co najmniej 1 godzinę. Mieszaj od czasu do czasu, aby skrobia kukurydziana nie osiadła na dnie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Mahi Mahi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Podczas gdy ryby marynowane zrobić aioli: w robocie kuchennym lub blenderze, dodać żółtka, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy, czosnek, sól i cynamon. Pulsuj składniki, aż zostaną dobrze wymieszane, a następnie, przy uruchomionym procesorze, bardzo powoli zacznij dodawać olej rzepakowy. Tekstura, której szukasz, to majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Olej Rzepakowy
Majonez
żółtko Jaja
Cynamon
Czosnek
Aioli
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Slaw: w dużej misce połączyć kapustę, jalapenos, Skórka z limonki, sok z limonki, miód, sól i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Papryka Jalapeno
Skórka Z Limonki
Kapusta
Kolendra
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Podgrzać małą nieprzywierającą patelnię saute na średnim ogniu. Wymieszać wszystkie składniki mieszanki przypraw i gotować, aż tosty, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Zdjąć z ognia.
8
Napełnij dużą, głęboką patelnię saute z prostych stron, w połowie drogi z olejem rzepakowym i umieścić go na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
10
Włożyć kawałki mahi mahi do oleju i gotować przez około 2 minuty na boku. Po zakończeniu wyjąć na papierowy ręcznik, aby osuszyć i natychmiast posypać prażoną mieszanką przypraw. Możesz iść tak ciężki lub lekki z przyprawą, jak chcesz. Powtarzaj ten proces, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
Mieszanka Przyprawowa
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
11
Połóż 1 do 2 kawałków ryby w każdej skorupie taco lub podgrzewanej tortilli. Top z aioli i slaw i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Aioli
Ryby
12
Kuchnie Food Network nie przetestowały tej receptury i dlatego nie możemy przedstawić wyników.