Linguine z łososiem i koperkiem
Linguine z łososiem i koperkiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.53 za porcję. Jeśli masz skórkę z cytryny, pomidory koktajlowe, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suszone Pomidory Koperek Linguine, Linguine Fine z cukinią, bazylią i koperkiem, oraz Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!).
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Dwie minuty przed makaronem al dente, dodaj szparagi. Gotować 2 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie; odcedzić.
Przełożyć do miski, odstawić i ogrzać.
Połączyć mleko i serek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; gotować 10 minut lub do stopienia i gładkie, często mieszając. Wymieszać z koperkiem i pozostałymi 4 składnikami.
Zdjąć z ognia. Wymieszać mieszaninę serową do makaronu, rzucając do herbu.
Sprawa wina: Carlos Kainz jest właścicielem i zarządcą Dulces Latin Bistro w Seattle w stanie Waszyngton, wraz ze swoją żoną, kucharką Julie Guerrero. "Ostre czyste smaki Redbank Sunday Morning Pinot Gris ($1
uzupełnia składniki cytrusowe i ziołowe w tym przepisie. Łosoś może również pasować do czerwonego wina, ale dla mnie jest biały w tym przepisie."