Letnia sałatka fasolowa z prażonymi orzechami włoskimi i Pecorino Fresco

Letnia sałatka fasolowa z prażonymi orzechami włoskimi i Pecorino Fresco
Letnia sałatka z fasoli z prażonymi orzechami włoskimi i Fresco Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 213 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz fasolę woskową, fasolę, fasolę fasolową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Letnia sałatka z dyni z ziołami i Pecorino Fresco, Ciepła sałatka z zielonej fasoli z prażonymi orzechami włoskimi, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino).

Instrukcje

1
Wymieszać szalotkę, ocet i musztardę w małej misce. Stopniowo trzepać w obu olejach. Doprawić sosem solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przerobić przed użyciem sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Ugotuj zieloną fasolkę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca, 3 do 4 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak; spłukać zimną wodą. Fasolę woskową i fasolę fasolową gotować oddzielnie w tym samym garnku wrzącej osolonej wody, 3 do 4 minut dla fasolki woskowej i 2 do 3 minut dla fasolki fasolowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Fasola WoskowaFasola Woskowa
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Przenieść na durszlak; spłukać zimną wodą. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Zawiń fasolkę szparagową, fasolkę woskową i fasolkę oddzielnie w ręcznikach papierowych. Zamknąć w zamykanej plastikowej torbie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Fasola WoskowaFasola Woskowa
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
DurszlakDurszlak
3
Połącz wszystkie fasole i frisée w dużej misce. Wrzuć opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Sałatkę przełożyć na półmisek; posypać orzechami włoskimi, ziołami i pieprzem. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
PieprzPieprz
ZiołaZioła
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia85
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn