Kurczak po meksykańsku z ryżem
Przepis meksykański kurczak i ryż jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 39g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ryż, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak po meksykańsku i"ryż", Ryż meksykański z kurczakiem, oraz Mexican Chicken & Rice.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć kurczaka zielona papryka i cebula w oleju, aż kurczak nie jest już różowy i warzywa są chrupiące-przetargu.
Dodać kukurydzę, bulion, salsę, sól, chili w proszku w razie potrzeby i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać z ryżem; przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić na 5 minut. Puch z widelcem.
Posypać serem. Przykryć i odstawić na 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.