Kotlety z dyni i wieprzowiny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać squasha i kotlety wieprzowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 313 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka skracania, masło, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Kotlety Wieprzowe I Dynia Żołędziowa, Kotlety wieprzowe z kabaczkiem i szałwią, oraz Kotlety wieprzowe z sosem pomidorowym i kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sól i pieprz przesiać na mąkę i natrzeć na obie strony kotletów wieprzowych, wytrząsając nadmiar.
Skracanie ciepła na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe kotlety po obu stronach, zmniejszenie ciepła, jeśli to konieczne, i pracy w dwóch partiach w zależności od wielkości patelni.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Skórki squasha, i pokroić w poprzek na 1/8 cala grube plastry. Ułóż 1/2 plastrów na dnie naczynia do pieczenia.
Kotlety schabowe ułożyć na kabaczku, a na wierzchu dodać pozostałe plastry.
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. W misce wymieszać pozostałe 2 łyżki mąki i 1/4 łyżeczki soli razem z imbirem i tymiankiem; dodać do masła i wymieszać. Gotować przez 3 minuty, a następnie stopniowo ubijać bulion z kurczaka, unikając grudek. Nadal gotować i mieszać, aż lekko zgęstnieje, a następnie mieszać w cebuli.
Polać kotlety i Kabaczek, przykryć folią.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki, a wieprzowina nie będzie już różowa w środku.