Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi

Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi
Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 853 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, Smalce, gnocchi ziemniaczane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade, Gnocchi z fasolką Fava, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.

Instrukcje

1
W małej misce przykryj Smalce wrzącą wodą i pozostaw do namoczenia, aż zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odsączyć Smalce, rezerwując ciecz. Pokrój Smalce o grubości 1/2 cala, odrzucając łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
3
Wlać płyn do miski, pozostawiając po sobie ziarno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W rondlu, gotować kawałki jagnięciny na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać bulion cielęcy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedzić wywar, dodać 1/2 szklanki płynu morelowego i gotować, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
6
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować fasolę fava przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć favas na talerz i ostudzić, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Powrót wody do wrzenia i dodać Gnocchi ziemniaczane. Delikatnie mieszaj dwa razy i pozwól gnocchi wznieść się na powierzchnię. Gotować przez około 1 minutę; gnocchi powinny być nadmuchane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Odsączyć gnocchi i przenieść do naoliwionej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
9
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
W patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować, tłuste strony w dół, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Obróć kotlety, przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 10 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Pozostaw na 5 minut na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Rozpuścić 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać Smalce i favas i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
14
Dodać do sosu jagnięcego i zawirować w 1 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
15
Na patelni, roztopić pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Dodać gnocchi i tymianek, doprawić solą i pieprzem i gotować, podrzucając, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
GnocchiGnocchi
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
17
Łyżka gnocchi na 4 talerze i dodać Smalce i favas. Jagnięcinę pokroić między kości i ułożyć na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
18
Skropić Pozostałe sosy wokół jagnięciny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn