Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi
Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 853 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, Smalce, gnocchi ziemniaczane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade, Gnocchi z fasolką Fava, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.
Instrukcje
1
W małej misce przykryj Smalce wrzącą wodą i pozostaw do namoczenia, aż zmiękną, około 15 minut.
W rondlu, gotować kawałki jagnięciny na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać bulion cielęcy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedzić wywar, dodać 1/2 szklanki płynu morelowego i gotować, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion Cielęcy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
6
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować fasolę fava przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć favas na talerz i ostudzić, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Powrót wody do wrzenia i dodać Gnocchi ziemniaczane. Delikatnie mieszaj dwa razy i pozwól gnocchi wznieść się na powierzchnię. Gotować przez około 1 minutę; gnocchi powinny być nadmuchane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Odsączyć gnocchi i przenieść do naoliwionej płyty.
W patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować, tłuste strony w dół, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Obróć kotlety, przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 10 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki