Kornwalijski Okoń Morski Z Papryczkami Chilli, Imbirem I Dymką

Kornwalijski Okoń Morski Z Papryczkami Chilli, Imbirem I Dymką
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Cornish Sea Bass z Frizzled chilli, imbir & Dymka cebula może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka dymki, olej sezamowy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sake - duszony okoń morski z imbirem i zieloną cebulą, Wątróbka Claypot z imbirem i dymką, oraz Wiosenna zupa grochowa z suszoną szynką.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn