Koreański Kurczak Z Pastą Z Czerwonej Papryki

Koreański Kurczak Z Pastą Z Czerwonej Papryki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj koreańskiego kurczaka z papryką czerwoną. Na $8.6 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 105g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 1046 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ketchup, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany kurczak z przyprawioną pastą z czerwonej papryki, Grillowany kurczak z przyprawioną pastą z czerwonej papryki, oraz Koreański Gulasz Z Pasty Sojowej (Doenjang Jjigae) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Riesling, Chenin Blanc, Gewurztraminer

Koreański można połączyć z Riesling, Chenin Blanc i Gewurztraminer. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Ta młoda Biel o nieco zredukowanym aromacie ma mnóstwo intensywności, oferując aromaty limonki, brzoskwini i łupków dopasowane do jedwabistej konsystencji. Dziś jest niezręcznie, potrzeba czasu na integrację. Najlepszy od 2008 do 2020 roku. 1500 spraw."- BS
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia48
Magazyn