Pat Bing Soo (koreański ogolony lód)

Pat Bing Soo (koreański ogolony lód)
Pat Bing Soo (koreański lód ogolony) może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dodatków. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 460 kalorii, 7 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 7,3 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. 20 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup banana, wiśnię maraschino, koktajl owocowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 63%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pat Bing Soo (koreański lód ogolony), Bing Cherry Ice Cream i Bing Cherry Ice Cream Sauce.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj 1/3 szklanki pokruszonego lodu do dużej metalowej miski i dodaj syrop cukrowy. Następnie odcedź sok z koktajlu owocowego i wsyp do miski owoce, proszek zbożowy, a następnie dodaj pastę z czerwonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tęczowe Chrupiące Płatki ZbożoweTęczowe Chrupiące Płatki Zbożowe
1 Szklanka Tęczowych Płatków Zbożowych1 Szklanka Tęczowych Płatków Zbożowych
Tęczowe Chrupiące Płatki ZbożoweTęczowe Chrupiące Płatki Zbożowe
1 15-uncjowa Puszka Koktajlu Owocowego1 15-uncjowa Puszka Koktajlu Owocowego
3 Szklanki Pokruszonego Lodu3 Szklanki Pokruszonego Lodu
1/2 Szklanki Pokrojonego Kiwi1/2 Szklanki Pokrojonego Kiwi
Proszek ZbożowyProszek Zbożowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Mieszanego Proszku Zbożowego1 Szklanka Mieszanego Proszku Zbożowego
3
Teraz dodaj kolejną warstwę pokruszonego lodu do miski. Wyrównaj lód i dodaj kiwi, wafle ryżowe mochi, truskawki i banana. Następnie dodaj gałkę lodów truskawkowych i waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszany Proszek ZbożowyMieszany Proszek Zbożowy
Pasta Z Fasoli AzjatyckiejPasta Z Fasoli Azjatyckiej
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
Azjatycka Pasta Z Czerwonej FasoliAzjatycka Pasta Z Czerwonej Fasoli
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
1/2 Szklanki Kolorowych Ciastek Ryżowych Mochi1/2 Szklanki Kolorowych Ciastek Ryżowych Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
4
Na deser zalewamy mlekiem, a następnie syropem truskawkowym. Następnie dodaj bitą śmietanę, skrop gorącym syropem czekoladowo- krówkowym i posyp tęczowymi płatkami ptysiowymi. I na koniec dodajesz wisienkę na wierzchu!
Składniki, których będziesz potrzebować
5 łyżek Syropu Truskawkowego5 łyżek Syropu Truskawkowego
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
5
Dodaj równe części cukru i wody do małego rondla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podgrzewaj, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Koreańskie bardzo dobrze komponuje się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i Chenin Blanc. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe wina można łączyć z wieloma tradycyjnymi potrawami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka win Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling & Pear (Benefits Coastal Animal Rescue and Adoption). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Mieszanka wina Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling i gruszki (zaleca ratowanie zwierząt przybrzeżnych i adopcję)
Mieszanka wina Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling i gruszki (zaleca ratowanie zwierząt przybrzeżnych i adopcję)
Wypróbuj delikatną mieszankę gruszki i rieslinga, która pachnie miodem i słońcem. Jakakolwiek podróż odkrywcza inspiruje Twoje codzienne życie, pamiętaj Szron Starożytnego Marynarza. Ofiaruj zbawienie. Korzyści: Ratowanie i adopcja zwierząt przybrzeżnych (CARA).
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn