Koreańskie paszteciki z wołowiną

Koreańskie paszteciki z wołowiną
Koreańskie paszteciki z wołowiną trwają około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 79 kalorii, 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 40 centów za porcję otrzymasz dodatek dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to koreańskie danie. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka papryki, cukru, zielonej cebuli i kilku innych składników. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 64%. Ten wynik jest dobry. Koreańskie paszteciki z kurczaka, koreańskie paszteciki z kurczaka i resztki wołowiny: koreańskie tostady z wołowiną są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki. Uformuj cztery kulki i spłaszcz je na placuszki. Podsmaż, grilluj lub smaż na patelni, aż będzie gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje ulubione koreańskie. Najlepsze wino do dań azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe wina można łączyć z wieloma tradycyjnymi potrawami, pikantnymi lub nie. Riesling Biltmore Estate z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Riesling z Biltmore Estate
Riesling z Biltmore Estate
Pięknie zrównoważone aromatami słodkich moreli, lekkimi aromatami miodu i rześkim finiszem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn