Przepis Cajun Chicken Club można przygotować w około 20 minut. To danie główne ma 504 kalorie, 40 g białka i 23 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,09 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewielu osobom naprawdę smakowało to danie Cajun. Udaj się do sklepu i kup przyprawę cajun, ser szwajcarski, olej roślinny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 62% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy obejmują makaron z kurczakiem Cajun (Secret Club), makaron z kurczakiem Cajun (Secret Club) i kanapkę klubową z indykiem Cajun.
Instrukcje
1
Spłaszcz kurczaka do 3/8 cala. grubość; posypać przyprawą Cajun. Na dużej patelni smaż kurczaka na średnim ogniu na oleju przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż sok będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Groszek śnieżny, Rozmrożony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sauvignon Blanc, wino różowe i Albarino to świetny wybór dla Cajun. Te wina o niskiej zawartości tanin i alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych dań cajun, zamiast powodować większe pieczenie w ustach. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Cliff Lede Sauvignon Blanc. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Cliff Lede Sauvignon Blanc
Symfonia białych odmian wyróżniała się w harmonijnym roczniku 2014, a to butelkowanie jest prawdopodobnie najbardziej obrzydliwym i bogatym winem, jakie Cliff Lede kiedykolwiek wyprodukował. Ta perełka wina o kolorze żółtych diamentów olśniewa w kieliszku i kusi kuszącymi aromatami mandarynki, werbeny cytrynowej, jesiennej persymony i miodowej białej brzoskwini. Wspaniałe nuty kwiatowe kwiatu pomarańczy, wiciokrzewu i kwitnącego nocą jaśminu przeplatają się z górnymi nutami wylewnego bukietu. Delikatne battonowanie podczas fermentacji wydobyło uwodzicielską konsystencję, która pokrywa podniebienie warstwami lemon curd, pasty pigwowej i crème brulee. Żywy kręgosłup mineralności wspiera cudownie bogatą konsystencję, a gdy rozwija się długi finisz, cudowne aromaty kumkwatu, marcepanu i marmolady cytrusowej wypełniają zmysły węchu. Mieszanka: 85% Sauvignon Blanc, 12% Semillon, 3% Sauvignon Vert