Klasyczne Tacos rybne w stylu Baja

Klasyczne Tacos rybne w stylu Baja
Klasyczne Tacos rybne w stylu Baja może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $39.85 za porcję, ten przepis okładki 84% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 10233 kalorii, 285g białka, oraz 626G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać chipotle chile, jogurt, chipotle chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Klasyczne Tacos Rybne W Stylu Baja, Tacos rybne w stylu Baja, oraz Tacos Rybne W Stylu Baja.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto:.
2
Połącz piwo, mąkę, sól, czosnek w proszku, suchą musztardę, oregano i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do miski i odstawić, przykryte na 1 godzinę.Zrobić sos:.W małej misce wymieszać majonez, jogurt, musztardę, chipotle i sól. Przykryć i przechowywać w lodówce.Smażyć rybę:.Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
MusztardaMusztarda
JogurtJogurt
SOSSOS
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać 2 cale oleju w 4 quart głębokim ciężkim rondlu, aż zarejestruje 177° na termometrze.Umieść mąkę na talerzu lub płytkim naczyniu. Pogłębiać 10 pasków ryb w mące, strząsnąć nadmiar, następnie płaszcz w cieście, pozwalając nadmiar kapać, i ostrożnie upuścić w gorącym oleju.Smażyć, mieszając, aż blady złoty, 2 lub 3 minuty. Łyżką szczelinową przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.Powtórz z pozostałymi rybami (powrót oleju do 350 F między partiami).Odstawić miskę oleju na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Podgrzać tortille i ponownie rybę:.Tortille Wrap w stosy 6 w folii i ciepła w piekarniku, aż gorące, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij tortille z folii i ponownie owinąć ręcznikiem kuchennym, aby utrzymać ciepło.W międzyczasie podgrzej olej, aż zarejestruje 375 stopni. Refry paski ryb w partiach po 10, mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy, 1 lub 2 minuty.Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć again.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Serwować:.Ułóż dwie tortille kukurydziane razem, wierzch z rybą, kapustą, sosem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
KolendraKolendra
KapustaKapusta
SOSSOS
RybyRyby
8
Podawać z limonką i salsą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WapnoWapno

Składniki

11 funt cukinii,Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż11 funt cukinii,SOS adobo (z puszki chipotle)SOS adobo (z puszki chipotle)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipiwo, pluspiwo, plus2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)choppotle chile, sadzonechoppotle chile, sadzone1WES E Sztuka języka angielskiego2 łyżki stołowe plus 1-1/2 łyżeczki oliwy z oliwek2 łyżki stołowe plus 1-1/2 łyżeczki oliwy z oliwek2(zima)posiekana kolendraposiekana kolendra454Orzechy dowolne (posiekane)filet z dorszafilet z dorsza454Orzechy dowolne (posiekane)filet z dorsza, pokrojony w paski o szerokości 3 na 1/2 cala. (tilapia, rdzawiec Alaski, sum lub mahimahi można zastąpić)filet z dorsza, pokrojony w paski o szerokości 3 na 1/2 cala. (tilapia, rdzawiec Alaski, sum lub mahimahi można zastąpić)24tortille kukurydzianetortille kukurydziane2(zima)piwo (nie ciemne)piwo (nie ciemne)11 funt cukinii,Musztarda DijonMusztarda Dijon11 funt cukinii,musztarda suchamusztarda sucha2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1(może być lub przeglądać)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1(może być lub przeglądać)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 funt cukinii,1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1WES E Sztuka języka angielskiegoklin wapiennyklin wapienny1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki11 funt cukinii,suszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano1WES E Sztuka języka angielskiegopico de gallo (Pico De Gallo)pico de gallo (Pico De Gallo)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt zwykłyjogurt zwykły796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt zwykłyjogurt zwykły1WES E Sztuka języka angielskiegodrobno rozdrobniona czerwona kapustadrobno rozdrobniona czerwona kapusta1WES E Sztuka języka angielskiegoświeża salsaświeża salsa2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2Średnia żółta cebula, posiekanaolej roślinny do smażenia w głębokim tłuszczuolej roślinny do smażenia w głębokim tłuszczu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn