Kimchi Chicken Melt
Kimchi Chicken Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. Ten przepis służy 1. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 246 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz nasiona sezamu, chleb, kimchi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), oraz Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować boczek i odstawić
Smażyć kimchi w tłuszczu boczku, aż karmelizowane, o 3-5 protokół.
Wymieszać majonez i gochujang w małej misce.
Wymieszać boczek, kimchi, Gochujang majonez, zielona cebula i sezam.
Masło po jednej stronie każdego kromki chleba.
Na rozgrzanej patelni umieścić maślaną stronę jednej kromki chleba, a następnie wyłożyć mieszaninę sałatek z kurczaka, a następnie ser i drugą kromkę chleba z masłem do góry.
Grillować, aż z obu stron złoty kolor i ser się stopi.