Karmazyn na Półskorupie z sosem z masła cytrynowego
Karmazyn na pół-Shell z cytrynowo-masłowym sosem krabowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1034 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.98 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz karmazyna, przyprawę cajun, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karmazyn na pół muszli, Ostrygi na pół muszli z sosem Mignonette, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Filety rybne ułożyć bokiem do dołu na tacy. Obficie szczotkuj łuski olejem, aby nie przyklejać się do grilla. Obrócić i obficie pokryć filety suchą przyprawą i posmarować margaryną. Masę gotować z boku w dół, aż miąższ w najgrubszej części płatków filetów łatwo widelcem. Przykryj grill, aby równomiernie podgrzać i szybciej gotować. Nie odwracaj filetów, gotuj tylko po stronie łuski - skóra i łuski sprawią, że ryba będzie wilgotna podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Waga Kuchenna
3
Wyjmij rybę z grilla dużą łopatką, aby uniknąć łamania filetów. Delikatnie "zeskrobać" mięso ze skóry i umieścić na talerzu. Top z sosem z krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, Julienne
4
Masło rozpuścić w rondlu na małym średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj sok z cytryny, czosnek, wino, ostry sos i przyprawy. Powoli gotować na wolnym ogniu przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Pomarańcza, Skórka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszaj mięso krabowe, uważając, aby go nie rozbić. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso krabowe zostanie podgrzane. Łyżkę filetów rybnych i udekorować posiekaną zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Crabmeat
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio