Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka z farszem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 942 kalorie, 122g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.35 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, przetartą szałwię, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czereśnie można śledzić to danie główne z Clafoutis z wiśniami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Indyk i farsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 torba z bawełny organicznej wielokrotnego użytku*
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Włożyć indyka do głębokiej, wysokiej miseczki na jej końcu z farszem. Odstawić.
W dużej misce do mieszania wrzucić cebulę, seler, i zielony pieprz z olejem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Seler
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
8
Umieść warzywa na patelni i piecz przez 35 minut. W ciągu ostatnich 10 minut gotowania rozłóż pokrojony w kostkę chleb na warzywach, wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
9
Grzyby odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu. Grzyby posiekać i umieścić w dużym
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
10
miska z warzywami i chlebem, surówką z kurczaka, wiśniami, orzechami pekan, jajkami, szałwią, pietruszką i czarnym pieprzem. Dobrze wymieszać, aby rozbić kawałki chleba. Użyj rąk, aby połączyć, jeśli to konieczne.
Podgrzewaj farsz w kuchence mikrofalowej na dużej mocy przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
12
Gdy farsz się rozgrzewa, natrzyj ptaka olejem. Pracując szybko, umieść farsz w jamie indyka, aby uniknąć utraty ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
13
Indyka ułożyć na patelni, na stelażu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
14
Umieść patelnię na środkowej półce piekarnika. Piec przez 45 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F i gotować przez kolejne 60 do 75 minut lub aż ptak osiągnie wewnętrzną temperaturę 170 stopni F.