Indyk z farszem

Indyk z farszem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka z farszem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 942 kalorie, 122g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.35 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, przetartą szałwię, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czereśnie można śledzić to danie główne z Clafoutis z wiśniami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Indyk i farsz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 torba z bawełny organicznej wielokrotnego użytku*
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Włożyć indyka do głębokiej, wysokiej miseczki na jej końcu z farszem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzać bulion z kurczaka w kuchence mikrofalowej w dużym pojemniku odpornym na działanie mikrofal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
6
Grzyby umieść w szklanej misce i zalej je rozgrzanym bulionem. Przykryć i odstawić na 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W dużej misce do mieszania wrzucić cebulę, seler, i zielony pieprz z olejem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
SelerSeler
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Umieść warzywa na patelni i piecz przez 35 minut. W ciągu ostatnich 10 minut gotowania rozłóż pokrojony w kostkę chleb na warzywach, wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Grzyby odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu. Grzyby posiekać i umieścić w dużym
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
10
miska z warzywami i chlebem, surówką z kurczaka, wiśniami, orzechami pekan, jajkami, szałwią, pietruszką i czarnym pieprzem. Dobrze wymieszać, aby rozbić kawałki chleba. Użyj rąk, aby połączyć, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WarzywaWarzywa
CzereśnieCzereśnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
ChlebChleb
JajkoJajko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Podgrzewaj farsz w kuchence mikrofalowej na dużej mocy przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
12
Gdy farsz się rozgrzewa, natrzyj ptaka olejem. Pracując szybko, umieść farsz w jamie indyka, aby uniknąć utraty ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
13
Indyka ułożyć na patelni, na stelażu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Umieść patelnię na środkowej półce piekarnika. Piec przez 45 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F i gotować przez kolejne 60 do 75 minut lub aż ptak osiągnie wewnętrzną temperaturę 170 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn