Piec z farszem wołowym
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, zapiekanie z farszem wołowym może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 350 kalorii , 17 g białka i 15 g tłuszczu . Za 1,33 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 8 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, zagęszczonego kremu z zupy grzybowej, wody i mielonej wołowiny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką na poziomie 43% . Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj pieczenie z indykiem i farszem , pieczenie z farszem z małżami i pieczenie z farszem z kurczaka .
Instrukcje
Na patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Przenieść do nienasmarowanego 13-calowego. x 9 cali naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj zawartość opakowania farszu z przyprawami, zupami, grzybami, wodą i warzywami.
Posyp farsz mieszanką wołową; napełnij mieszanką zupy.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.