Nadzienie kiełbasowo-ziołowe

Nadzienie kiełbasowo-ziołowe
Przepis na Nadzienie kiełbasowo-ziołowe można przygotować w około 1 godzinę i 22 minuty . Ta przystawka ma 528 kalorii , 16 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 1,32 USD za porcję. 155 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia . Mieszanka masła, kostek chleba, soli koszernej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 61% . Podobne przepisy obejmują Nadzienie do kiełbas i ziół , Nadzienie do kiełbas i ziół oraz Nadzienie do kiełbas i ziół .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 łyżeczki Jasnego Aromatu Maślanego1/2 łyżeczki Jasnego Aromatu Maślanego
3
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze i piecz przez 7 minut. Podnieś temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 łyżeczki Jasnego Aromatu Maślanego1/2 łyżeczki Jasnego Aromatu Maślanego
Gruby- BoczekGruby- Boczek
4
Wyjmij kostki chleba do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy, Takie Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieDrobno Posiekane Orzechy, Takie Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
5
W międzyczasie na dużej patelni rozpuść masło, dodaj cebulę, seler, jabłka, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Opcjonalnie Jadalne Orchidee I Bratki Oraz świeża MiętaOpcjonalnie Jadalne Orchidee I Bratki Oraz świeża Mięta
1/2 Funta Wędzonej Kiełbasy Wieprzowej, Pokrojonej W Plasterki1/2 Funta Wędzonej Kiełbasy Wieprzowej, Pokrojonej W Plasterki
Sól Koszerna I Mielony Czarny PieprzSól Koszerna I Mielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gruby- BoczekGruby- Boczek
6
Smażyć na średnim ogniu przez 10 minut, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Liście BazyliiNa 4 Liście Bazylii
7
Dodać do kostek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
8
Na tej samej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu przez około 10 minut, aż się zarumieni i będzie ugotowana, rozbijając kiełbasę widelcem podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gruby- BoczekGruby- Boczek
9
Dodać do kostek chleba i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Na 4 Liście BazyliiNa 4 Liście Bazylii
10
Dodaj bulion z kurczaka i żurawinę do mieszanki, dobrze wymieszaj i wlej do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W Paście Zielonej, Leśnej I CzerwonejBarwnik Spożywczy W Paście Zielonej, Leśnej I Czerwonej
11
Piec przez 30 minut, aż ciasto będzie rumiane z wierzchu i gorące w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 łyżeczki Jasnego Aromatu Maślanego1/2 łyżeczki Jasnego Aromatu Maślanego
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn