Nadzienie kiełbasowo-ziołowe
Przepis na Nadzienie kiełbasowo-ziołowe można przygotować w około 1 godzinę i 22 minuty . Ta przystawka ma 528 kalorii , 16 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 1,32 USD za porcję. 155 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia . Mieszanka masła, kostek chleba, soli koszernej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 61% . Podobne przepisy obejmują Nadzienie do kiełbas i ziół , Nadzienie do kiełbas i ziół oraz Nadzienie do kiełbas i ziół .
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze i piecz przez 7 minut. Podnieś temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Wyjmij kostki chleba do bardzo dużej miski.
W międzyczasie na dużej patelni rozpuść masło, dodaj cebulę, seler, jabłka, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Smażyć na średnim ogniu przez 10 minut, aż warzywa zmiękną.
Na tej samej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu przez około 10 minut, aż się zarumieni i będzie ugotowana, rozbijając kiełbasę widelcem podczas gotowania.
Dodać do kostek chleba i warzyw.
Dodaj bulion z kurczaka i żurawinę do mieszanki, dobrze wymieszaj i wlej do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 12 cali.
Piec przez 30 minut, aż ciasto będzie rumiane z wierzchu i gorące w środku.