Holenderski farsz ziemniaczany

Holenderski farsz ziemniaczany
Potrzebujesz wegetariańskiego dodatku lakto ovo ? Holenderski farsz ziemniaczany może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 310 kalorii , 8 g białka i 14 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 52 centy za porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia . Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 34% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują holenderski farsz ziemniaczany i drobiowy , holenderską sałatkę ziemniaczaną Pensylwanii i holenderskie pączki ziemniaczane Pensylwanii .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F). Przygotuj puree ziemniaczane zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry), Pokrojone Na 1-calowe KawałkiPołówki Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry), Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
2
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych1-1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego
3
Dodać cebulę i seler, smażyć, mieszając, aż będą miękkie. Wmieszaj seler i cebulę do puree ziemniaczanego, a następnie dodaj jajka. Tostowy chleb pokroić na małe kawałki i wymieszać z ziemniakami. Dopraw solą i pieprzem i przenieś do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Obrane Jajka Na Twardo, Pokrojone W Plasterki I Kostkę4 Obrane Jajka Na Twardo, Pokrojone W Plasterki I Kostkę
Połówki Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry), Pokrojone Na 1-calowe KawałkiPołówki Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry), Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Posiekana Zielona Papryka, OpcjonalniePosiekana Zielona Papryka, Opcjonalnie
Posiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do PodaniaPosiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do Podania
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Udziec Jagnięcy Bez KościUdziec Jagnięcy Bez Kości
4
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż się rozgrzeje, a wierzch będzie złocisty. W razie potrzeby na wierzch można posypać większą ilością masła, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Obrane Jajka Na Twardo, Pokrojone W Plasterki I Kostkę4 Obrane Jajka Na Twardo, Pokrojone W Plasterki I Kostkę
1-1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych1-1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn