Hickory - Grillowana Karmazyna z rakiem Maque Choux
Hickory-Grillowana Karmazyna z rakiem Maque Choux to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, dekoracji: zielona cebula, filety karmazynowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami, Maque Choux, oraz Maque Choux.
Instrukcje
Wiórki hickory namoczyć w wodzie na pokrycie 30 minut; odcedzić. Odstawić.
Filety posmarować masłem; posypać obie strony kreolską przyprawą.
Przygotuj ogień; pozwól spalić 10 do 15 minut.
Umieść chipsy hickory na gorących węglach. Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu. Ułóż filety na stojaku. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
6 do 8 minut lub aż ryby płatki widelcem, obracając i fastrygowanie raz z pozostałym masłem.
Podawać na Rakach Maque Choux.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.