Gulasz Węgierski

Gulasz Węgierski
Gulasz węgierski wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 64G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz spróbować build-a-meal, bulion wołowy, bez kości wołowiny top polędwicy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski.

Instrukcje

1
Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Pokroić mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
3
Umieść 12-do 13-calową patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać wołowinę i smażyć, aż mięso będzie lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać grzyby do patelni i mieszać często aż rumiane, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Dodaj cebulę na patelnię i mieszać, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Zmniejsz ogień do średniej i wymieszaj paprykę z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Tymczasem gotować makaron w około 3 kwarty wrzącej wody, aż ledwo miękkie do gryzienia, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
9
Odcedzić i ułożyć na dużym talerzu; ogrzać.
10
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą; dodać do mieszaniny cebuli i mieszać tylko do zagotowania mieszaniny, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
CebulaCebula
11
Powrót wołowinę i grzyby na patelnię i mieszać aż gorące, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać śmietanę i mieszać tylko do gorąca, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
13
Łyżka mieszanki mięsa nad gorącym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MięsoMięso
14
Posypać posiekaną natką pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn