Gulasz Węgierski
Gulasz węgierski wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 64G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz spróbować build-a-meal, bulion wołowy, bez kości wołowiny top polędwicy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wołowiny.
Pokroić mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Umieść 12-do 13-calową patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać wołowinę i smażyć, aż mięso będzie lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Dodać grzyby do patelni i mieszać często aż rumiane, 3 do 4 protokół.
Dodaj cebulę na patelnię i mieszać, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Zmniejsz ogień do średniej i wymieszaj paprykę z cebulą.
Tymczasem gotować makaron w około 3 kwarty wrzącej wody, aż ledwo miękkie do gryzienia, 4 do 5 protokół.
Odcedzić i ułożyć na dużym talerzu; ogrzać.
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą; dodać do mieszaniny cebuli i mieszać tylko do zagotowania mieszaniny, o 2 protokół.
Powrót wołowinę i grzyby na patelnię i mieszać aż gorące, o 1 1/2 protokół.
Dodać śmietanę i mieszać tylko do gorąca, o 1 minutę.
Łyżka mieszanki mięsa nad gorącym makaronem.
Posypać posiekaną natką pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem.