Guinness Gingerbread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Guinness Gingerbread. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 191 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jeśli masz ciasto patelni, plus 2 łyżki brązowego cukru, stout, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Guinness Gingerbread, Ciasto Piernikowe Guinness Stout, oraz Wegańskie Piernikowe Ciasteczka Z Guinnessem Stoutem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż patelnię z folią aluminiową i nasmaruj ją lub nasmaruj tacę foliową.
Na patelnię włożyć masło, syrop, ciemnobrązowy cukier, imbir, cynamon i zmielone goździki i delikatnie rozpuścić na małym ogniu.
Zdjąć ogień i ubić mąkę i sodę oczyszczoną. Musisz być cierpliwy i dokładnie trzepać, aby pozbyć się grudek.
Śmietanę i jajka ubić do miarki, a następnie ubić do masy piernikowej, ubijając ponownie, aby uzyskać gładkie ciasto.
Wlej to do ciasta / patelni foliowej i piecz przez około 45 minut; gdy będzie gotowe, będzie lśniąco podniesione w centrum, a od patelni po bokach.
Niech piernik ostygnie przed pokrojeniem w plasterki lub kwadraty.