Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty

Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty
Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na europejskie jedzenie. Spróbuj przygotować w domu zupę z peklowanej wołowiny i kapusty. Ten przepis służy 4 osobom. Za 2,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 391 kalorii . Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . ul. Dzięki temu przepisowi dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup cebulę, seler, złote ziemniaki z Yukon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 69% . Spróbuj Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty , Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty oraz Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zmiel cebulę, seler i marchewkę w robocie kuchennym, aż uzyskasz kawałki wielkości groszku. Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 3 Chili Serrano1 Do 3 Chili Serrano
Płatki Owsiane Stalowe (bez Substytutów)Płatki Owsiane Stalowe (bez Substytutów)
Posiekana Zielona Papryka, OpcjonalniePosiekana Zielona Papryka, Opcjonalnie
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Puszek (po 7 Uncji Każda) Białej Lub Białej Kukurydzy, Odsączonych6 Puszek (po 7 Uncji Każda) Białej Lub Białej Kukurydzy, Odsączonych
Słoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I OpaskamiSłoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I Opaskami
2
Dodaj posiekaną cebulę, seler i marchewkę oraz ziele angielskie i smaż, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W KostkęPoblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietanaDo Wyboru Lody Lub Bita śmietana
1 Do 3 Chili Serrano1 Do 3 Chili Serrano
Posiekana Zielona Papryka, OpcjonalniePosiekana Zielona Papryka, Opcjonalnie
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
3
Dodaj pomidory do robota kuchennego i pulsuj, aż zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do DekoracjiPokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Puszek (po 7 Uncji Każda) Białej Lub Białej Kukurydzy, Odsączonych6 Puszek (po 7 Uncji Każda) Białej Lub Białej Kukurydzy, Odsączonych
4
Przełożyć pomidory do garnka, dodać bulion wołowy, kapustę, ziemniaki, kaszę jęczmienną i 4 szklanki wody; Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryj, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki i jęczmień będą miękkie, około 20 minut. Wymieszaj peklowaną wołowinę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Obrane Jajka Na Twardo, Pokrojone W Plasterki I Kostkę4 Obrane Jajka Na Twardo, Pokrojone W Plasterki I Kostkę
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Połówki Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry), Pokrojone Na 1-calowe KawałkiPołówki Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry), Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Pokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do DekoracjiPokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do Dekoracji
Paski Grubo Pokrojonego Boczku, PosiekanegoPaski Grubo Pokrojonego Boczku, Posiekanego
JęczmieńJęczmień
2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I OpaskamiSłoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I Opaskami
5
Fot. Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn