Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego ? Gulasz w stylu wiejskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 215 kalorii , 13 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 22 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, seler, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealna na jesień . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 45% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gulasz wołowy wiejski , Francuski gulasz wołowy wiejski i Stek w stylu wiejskim .
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Cabernet Sauvignon BR Cohn Silver Label z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
BR Cohn Silver Label Cabernet Sauvignon
Srebrna etykieta Cabernet Sauvignon odzwierciedla mieszankę winogron pochodzących z winnicy BR Cohn Olive Hill Estate i wybranych winnic hrabstwa Sonoma. Nasz Silver Label Cabernet Sauvignon oferuje pełne, bogate smaki jagód, czarnej porzeczki i czarnej wiśni z nutą wanilii. Starzone z najwyższej jakości dębem francuskim, który dodaje złożoności i głębi, co daje wielką wartość dla wysokiej jakości Cabernet Sauvignon.