Grillowany łosoś z masłem ogórkowym koperkowym

Grillowany łosoś z masłem ogórkowym koperkowym
Grillowany łosoś z ogórkiem ogórkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.18 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, filety z łososia, estragon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowany łosoś z masłem ogórkowym koperkowym, Grillowany łosoś w / masło ogórkowe koperkowe, oraz Grillowany łosoś z masłem koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W małej misce wymieszać masło z pokrojonymi w kostkę ogórkami, estragonem i musztardą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Łososia natrzeć olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, skórka w dół, aż skóra będzie lekko zwęglona i chrupiąca, około 3 minut. Za pomocą metalowej szpatułki obróć filety i grilluj, aż ledwo skończysz na środku, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przełożyć łososia na talerze. Top z koperkiem ogórek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KoperkoweOgórki Koperkowe
MasłoMasło
łosośłosoś

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn