Grillowany stek z salsą konfetti

Grillowany stek z salsą konfetti
Grillowany stek z flanki z salsą Confetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 3,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mango, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany stek z salsą kukurydzianą, Grillowany Stek Z Salsą Verde, oraz Grillowany stek z salsą pomidorowo-pieprzową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz paprykę, cebulę, czosnek, awokado, mango i sok z limonki w małej misce. Wymieszać kolendrę i doprawić solą i pieprzem. Odstaw salsę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
CzosnekCzosnek
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CebulaCebula
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przygotuj ogień węglem drzewnym, pozwól spalić się szaremu popiołowi i ustaw grill około 6 cali nad węglami. (Lub rozgrzać brojlery i ustawić stojak do pieczenia 6 cali od źródła ciepła.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Stek natrzeć olejem i doprawić obie strony solą i pieprzem. Stek z grilla lub broilu, około 6 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć stek na powierzchnię roboczą, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut. Stek pokroić bardzo cienko na przekątnej i podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia53
Magazyn