Quesadillas z czarną fasolą GOYA®
Quesadillas z czarną fasolą GOYA® wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 83 centy za porcję. Ta przystawka zawiera 233 kalorie , 13 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup czarną fasolę goya®, goya® pico de gallo, kolendrę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 64% . Ten wynik jest dobry. Wypróbuj GOYA® Quesadillas z czarnej fasoli , Quesadillas z czarnej fasoli i Quesadillas z czarnej fasoli , aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Używając sitka o małych otworach, spuść płyn z Pico de Gallo; wyrzucić płyn.
Przenieś pozostałą mieszankę pomidorową do średniej miski.
Wymieszaj czarną fasolę, ser i kolendrę, aż się połączą.
Rozłóż mieszaninę czarnej fasoli równomiernie na połowie każdej tortilli (około 1/2 filiżanki na każdą). Złóż tortille na pół.
Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Napełnione tortille układamy na patelni. Gotuj, ostrożnie przewracając raz, aż tortille będą złocistobrązowe i chrupiące, a nadzienie serowe się roztopi, około 5 minut.
Quesadillas pokroić w kliny.
Jeśli chcesz, podawaj z salsitą.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Riesling to świetny wybór do Quesadilli. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Parducci Small Lot Pinot Noir New Label. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Wino Parducci Small Lot Pinot Noir nowej wytwórni
Nasz Pinot Noir oferuje aromaty soczystych, dojrzałych malin i truskawek. Smaki jagód są pełne i bogate na podniebieniu, z nutą cedru na finiszu. Rozkoszuj się tym średnio treściwym czerwonym winem z grillowanym łososiem, polędwiczką wieprzową i drobnymi kawałkami czerwonego mięsa.