Grillowana Pizza Z Dwoma Serami

Grillowana Pizza Z Dwoma Serami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego Pizzana z dwoma serami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 614 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści bazylii, ser mozzarella, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza z grilla (jak) + ciasto do pizzy serowej, Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, oraz Pizza Grillowany Ser.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ser rozprowadzić równomiernie na każdej skórce pizzy. Wierzch z pozostałymi składnikami z wyjątkiem bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BazyliaBazylia
3
Umieścić pizze na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 do 10 minut lub aż skórki są chrupiące i warzywa są gorące. (Jeśli Skórki zbyt szybko brązowieją, umieść kawałek folii między skórkami i grillem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn