Grillowana kanapka z indykiem, Brie i masłem jabłkowym z rukolą

Grillowana kanapka z indykiem, Brie i masłem jabłkowym z rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego indyka, Brie i kanapki z masłem jabłkowym z rukolą. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 141g białka, 132g tłuszczu, oraz w sumie 2454 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło jabłkowe, pieczone Delikatesy indyka, masło i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk, masło jabłkowe i rukola Grillowany ser (opcja GF!), Grillowana kanapka z indykiem i Brie z chutneyem żurawinowym, oraz Kanapka z wędzonym indykiem, Brie, zielonym jabłkiem i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Każdy z 4 kromek chleba posmarować 1/2 łyżki masła. Teraz posmaruj każdy z 1 łyżką masła jabłkowego. Na każdą kromkę chleba wyłożyć kilka kromek indyka, przykryć 2-3 kromki brie (wystarczy, aby przykryć indyka), a na koniec ułożyć 2-3 liście rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
3
Pozostałe 4 kromki chleba posmarować 1/2 łyżki masła i ułożyć je, boki posmarowane masłem, nad serem; delikatnie nacisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Podgrzej dużą żeliwną lub inną ciężką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę masła i niech się stopi, aby równomiernie pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj tyle kanapek, ile wygodnie zmieści (2 lub
7
i gotować 2 do 3 minut, aż chleb jest złoty brąz i ser zaczyna się topić. Flip i gotować 2 do 3 więcej minut, aby brązowy chleb. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
8
Dodać kolejną łyżkę masła i gotować Pozostałe kanapki, jeśli trzeba.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9
Kanapki pokroić na pół i podawać na gorąco.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn