Gorąca i kwaśna zupa kapuściana
Gorąca i kwaśna zupa kapuściana może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 847 kalorii, 90 g białka i 41 g tłuszczu każda. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cayenne, sosu szechwan, kapusty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ten przepis wypróbowało i polubiło 46 osób. Jest idealna na jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik 92%. Podobne przepisy to Gorąca i kwaśna zupa kapuściana, Gorąca i kwaśna zupa kapuściana oraz Gorąca i kwaśna zupa z uszami i kapustą pekińską.
Instrukcje
Do dużego garnka wlać bulion z kurczaka. Wymieszaj pokruszoną mieloną wieprzowinę w bulionie i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu, aż wieprzowina będzie ugotowana i nie będzie już różowa, około 15 minut. Dodaj kapustę, kiełki fasoli, zieloną cebulę, kukurydzę, grzyby, imbir, czosnek, ocet, olej sezamowy, sos sychwan, sos sojowy i pieprz cayenne i gotuj jeszcze 5 minut. Dopraw przyprawy do smaku.