Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote

Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu z łososia, crème fraîche, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote, Francuski W Mgnieniu Oka: Cod En Papillote, oraz Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Złóż duży kawałek pergaminu na pół i pokrój wokół, aby stworzyć kształt torebki.
3
Ułóż szparagi na jednej stronie pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4
Łososia ułożyć na wierzchu, doprawić solą i pieprzem, a na wierzchu ułożyć liście szczawiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
SzczawSzczaw
5
Top z crème fraîche, białym winem i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
6
Uszczelnij, składając krawędź w plisy, jedna zachodząca na ostatnią. Sztuką jest złożyć go w jakikolwiek sposób, który nie pozwala na ucieczkę pary, używając w razie potrzeby kilku zszywek.
7
Uwaga: Istnieje kilka sposobów uszczelnienia pergaminu lub folii podczas gotowania en papillote. Ogólną zasadą jest robienie wszystkiego, co chcesz, tak długo, jak Pakiet jest bardzo szczelnie zamknięty, nie pozwalając na ucieczkę pary. Folia lub folia wyłożona pergaminem ułatwia proces. Ale jeśli używasz tylko pergaminu, co prawda bardziej estetycznie, pracuj wokół, plisując krawędzie. Byłem znany z zszywania ostatniej zakładki dla bezpieczeństwa, zarówno technicznego, jak i emocjonalnego. Oto pełne poważne Eats instrukcje do tradycyjnego gotowania papillote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Zaparkuj papillote na blasze i piecz przez 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn