Przepis Emeril ' s Classic Owoce morza Gumbo może zaspokoić swoje Creole pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,81 zł za porcję. To danie główne ma 397 kalorii, 25g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście laurowe, ryż, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Owoce Morza Gumbo, Owoce Morza Gumbo, oraz Owoce Morza Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść 8-quart stockpot na średnim ogniu; dodaj olej. Gdy olej jest gorący, i dodać mąkę. Używając drewnianej łyżki, wymieszać olej i mąkę razem, aby utworzyć zasmażkę i gotować, aż stanie się kolor mlecznej czekolady, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Mleczna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać cebulę, papryka, i seler; mieszać aż dobrze połączone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek, gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj piwo i krewetki akcji; sezon z tymiankiem, liście laurowe,kraby, Worcestershire, sól, i cayenne. Doprowadzić gumbo do wrzenia i natychmiast zmniejszyć ogień do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Krewetki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Gumbo
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Niech gumbo gotować, gotować, około 1 godziny, skimming powierzchni od czasu do czasu.
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Pazo de Galegos Albarino. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.