Dziki Łosoś Z Bazylią Aioli I Komosą Ryżową

Dziki Łosoś Z Bazylią Aioli I Komosą Ryżową
Dziki łosoś z bazylią Aioli i Quinoa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 498 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. 112 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Jeśli masz 4 filiżanki liści bazylii, oliwę z oliwek, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony w soli dziki łosoś z pomidorowym Aïoli i ziemniakami, Grillowany Łosoś Z Bazylią Aioli, oraz Grillowany Łosoś Z Bazylią Aioli.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn