Czosnek i papryka Farfalle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać czosnek i papryka Farfalle spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, papryka pomarańczowa, farfalle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Czosnek i pieczona papryka Farfalle # pepperparty, Pieczona czerwona papryka i czosnek Guacamole, oraz Zupa z papryki i pieczonego czosnku.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 8 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić 5 minut. Obrać i posiekać.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni.
Dodaj czosnek do patelni i gotuj 30 sekund, stale mieszając.
Dodać paprykę, boczek, pomidor, oliwki, sól, i czarny pieprz; gotować 3 protokół lub do dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć mieszankę papryki i makaronu w dużej misce; posypać serem i bazylią.